Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Hvordan tjene penger på internett

Google Adsense

Målrettede annonser på hjemmesiden

av Jan Einar Visnes Print  
18. okt 2005 19:21

Internett søkemotoren Google formidler annonser som du på kan vise på dine hjemmesider. Google Adsense er en tjeneste fra Google som gjør at du på en enkel måte kan vise annonser på hjemmesiden din.

Annonsene som leveres er tilpasset og og mer eller mindre relatert til innholdet på sidene hvor annonsene er plassert. På denne måten er det større sjanse for at brukerne vil finne interessange annonser fordi de besøker sider som interesserer dem.

Min personlige erfaring er at annonsene som vises på mine sider treffer middels bra. Dette skyldes nok at det er lite penger i tema relatert til kristendom, religion og kirkevekst.

Hva er CPC

Som regel vil annonsene som vises være av typen CPC som betyr cost-per-click, pris per klikk. Her vil annonsøren bare betale når det er noen som klikker på annonsen som vises.

Hva er CPM

Den andre varianten er CPM som betyr cost-per-1000-impressions, pris per 1000 annonse visninger. Her vil annonsøren betale når annonsen vises på hjemmesiden.

Hvor mye kan jeg tjene?

Hvor mye du kan tjene på å vise annonser på sidene, er selvfølgelig bortimot umulig å si. Det vil variere med antall besøkende, temaet som sidene dine omhandler, hvor mange det er som annonserer innenfor ditt tema, og hva brukerne er interessert i.

Bruk linken under til å registrere deg og opprette konto hos Google og begynn å tjene på dine internett sider...Google Adwords

På den andre siden finner du Google Adwords. Det er dette produktet som annonsører bruker for å kjøpe annesplass på din hjemmeside gjennom Google sitt annonseringsprogram.
Anbefalte Artikler:
Andre Artikler:
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: