Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Ellel Ministry seminar

av Jan Einar Visnes Print  
11. nov 2004 22:20

I november i år holdt Ellel Ministry et seminar i lokalene til Storsalen om befrielse og indre helbredelse. Ellel Ministry er en organisasjon som har spesialisert seg på temaet indre helbredelse og befrielse.

I etterkant av en av sesjonene fikk pressen være til stede med intervju. Som resultat hadde journalisten spissformulert dette og fokusert på demonutdrivelse og gjort dette til hovedsaken. Straks jeg leste avisen mandagen etter, forstod jeg at det kom til å bli bråk om dette. Sensasjonskåte journalister i Vårt Land har ikke noe problemer med å hisse opp kritisistiske skrivebordsteologer.

Jeg synes det er leit at Vårt Land bruker så mye tid på å undergrave en organisasjon som har spesialisert seg på et teologisk tema som er mangelvare i vårt land. De fleste statskirkelige prester som jeg møter tar ikke temaet demoutdrivelse i sin munn. De vil ikke tilegne seg kompetanse i et tema som Jesus var spesialist på. Ikke bare det men han sa også: "I Mitt navn skal de drive ut demoner..." (Mark 16,17). Men disse teologene våre lærer oss at vi helst skal la dette være. De vil ikke ha kompetanse på å hjelpe mennesker som er undertrykte av demoner.

Jeg noterer meg også at samfunnet vårt er blitt mer og mer anti-kristisk. Media og andre politikere er flinke til å hetse KrF og tråkke ned på de kristne verdier. Og når folk flest vil ha Gud ut, slipper de samtidig inn demoner og verdsetter demoniserte mennekser som dreper, stjeler og voldtar.

Jeg er takknemlig for at Ellel Ministry ville arrangere dette seminaret her hos oss, for å hjelpe oss til å forstå hvordan vi kan bli "frelst fra det onde".

Jeg har vert på flere av seminarene de har hatt i Oslo, og opplever at de har en sunn, balansert og bibelfundert teologi, men seminarene med Ellel Ministry har ikke vert arrangert av Storsalen.


Relaterte Artikler:
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: