Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Foto: Bill Hamon
Dr. Bill Hamon
Profet Dr. Bill Hamon er gjest hos Benny Hinn

Nådegavene: Dr.Bill Hamon har nylig vert gjest i det populære tv-programmet til Benny Hinn - This Is Your Day!! Her ble han interjuet om det profetiske og profet tjenesten. Hør Bill Hamon fortelle hvor lett det er å bli aktivert i det profetiske.


hr

Foto: Bill Hamon
Dr. Bill Hamon
Dr. Bill Hamon

Bill Hamon: Dr. Bill Hamon er en av de mest anerkjent profeter som Gud har utrustet siden 50-tallet. Han har grunnlagt Christian International med både bibelskoler, menigheter og flere nettverk for både ledere og menigheter. Hans kall er å reise opp profeter til tjeneste i Guds rike.

29. nov 2005 23:30 [ Bill Hamon ] [ Forfattere ]

hr
Prophets and Personal prophecy

Anbefalte bøker om den profetisk tjeneste og profetisk nådegave: I denne bok deler Bill Hamon av sin erfaring, sin innsikt og sin kompetanse på området. Boken er skrevet til både de som har en profetisk gave, enten de er kalt til å bli profeter eller ikke, og til de som tar i mot en personlig profeti fra en anerkjent profet.


hr
Prophets - Pitfalls and principles

Anbefalte bøker om den profetisk tjeneste og profetisk nådegave: Prophets - Ptifalls and principles er den tredje og siste boken i trilogien om profet embetet og den profetiske tjenesten. Denne boken går inn på å skille mellom ekte profeter, falske profeter, og umodne profeter.


hr
Apostles, Prophets, and the coming moves of God

Bokrapporter: Apostel: Bill Hamons 40-årige trofaste tjeneste som profet har ført ham inn i en profet-apostel kombinasjon av tjenestegavene. Han går er grundig inn på disse to tjenestegavene og deres funksjon.


hr
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: