Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

C.Peter Wagner

Helbredelses tjenesten i menigheten

How to have a healing ministry in any church

av Jan Einar Visnes Print  
26. nov 2005 23:22

Helbredelse i menighetene er blitt aktualisert gjennom debattprogrammer på TV med blant andre Svein Magne Pedersen. Nylig meldte Kristkirken (artikkel i Vårt Land 24. Nov 2005) at Bergenserne kan vente seg en bølge av helbredelser og undre.

Selv om boken er skrevet 1992, er den aktuelt for oss i dag, her i Norge. Den hjelper oss med å se Guds plan i det norske samfunnet i vår tid. For den prosessen som Peter Wagner var igjennom på slutten av 80-tallet, kan være en liknende prosess som Gud ønsker å lede oss lutheranere igjennom i den kommende perioden.

Peter Wagner er professor i Kirkevekst ved Fuller Teologiske seminar, og har bakgrunn fra en tradisjonell, evangelisk menighet. I denne boken forteller han også om sin prosess fra å være en tradisjonell misjonær i Bolivia, til å bli en evangelisk karismatisk pastor og bibellærer, med nådegave til å helbrede. I dag er Peter wagner en av de mest anerkjente internasjonale kristne lederne.

Han er også nøye med å bygge sin forståelse og undervisning på de bibelske prinsippene for helbredelsestjenesten, i tillegg til at han også forteller hsitorier fra virkeligheten og reflekterer over disse.


Relaterte Artikler:
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: