Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Foto: Jan Einar Visnes Å øve lovsang og tilbedelse

Lovsang: Å øve lovsang er mere enn å øve på sangene, melodiene og musikkfremføringen. Øvingene er lovsangsteamet lønnkammer, hvor man har en fortrolig tone med Gud.

12. nov 2008 22:10 [ Kirkevekst ] [ Lovsang ]

hr

GodTube.com

Linker til Ressurser: GodTube.com er den kristne versjonen av nettstedet YouTube, og er et online video sosialt nettverk som også er familievennlig. Se noen korte smakebiter her...


hr
Foto: Jan Einar Visnes Å utvikle lovsangskulturen i menigheten

Kirkevekst og menighetsutvikling: Å lede lovsang er ikke bare å lede lovsang - å bestemme hvilke sanger som skal synges og så sette an tonen. Å lede lovsang handler også om lovsangs-veiledning - å utvikle lovsangskulturen i en menighet og forsamling fra gang til gang.


hr
Emosjonelt riktig eller estetisk riktig lovsang?

Lovsang: I en menighet med mange dyktige musikere og sangere, er det lett å tro et det er den estetiske riktige og musikalske kvaliteten som er det viktige. Men Gud vil ha hjertene våre.

06. mai 2006 13:00 [ Kirkevekst ] [ Lovsang ]

hr
Tilbedelse

Bokrapporter og bokanbefalinger: En virkelig inspirerende bok om hvordan det å tilbe Gud som han er, kan forvandle våre liv og hjelpe oss ut av vanskeligheter. Når vi gjør Gud til vår Far, og tilber ham deretter, vil han gjøre oss til sine barn og ta ansvar for oss.


hr
Foto: Jan Einar Visnes
DVD innspilling i Filadeelfia
Fullsatt sal og høyt energinivå

Lovsang: Fredag 18. Nov 2005 var det fullsatt sal i Filadelfia. Ungfila med Christoffer Svartdahl og team har gitt ut sin andre CD plate. I anledningen gjorde de også DVD inspilling, som ventes ferdig i februar.

25. nov 2005 19:52 [ Aktuelt ] [ Lovsang ]

hr
DJ led worship

Lovsang: Fredag 1. sept arrangerte Øyvind Borgsø en lovsangsgudtjeneste utenfor Stortinget. Men musikkstilen var langt fra det tradisjonelle kirkeorgelet, og klassisk kirkemusikk. Se videoen her...


hr
Lovsangskonsert fra Filadelfia på TV2

Lovsang: TV2 skal nå sende Ungfila sin lovsangskonsert på TV. Opptaket ble gjort i november i fjor som release konsert for CD som ble spilt inn tidligere på året.

15. jun 2006 21:16 [ Aktuelt ] [ Lovsang ]

hr
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: