Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Brølende Lam profetiske tjeneste

av Jan Einar Visnes Print  
19. okt 2011 01:19

Mange reagerer negativt når de hører navnet Brølende Lam, og synes det med brøling høres så ukristelig ut. Pastor Per Ivar Winnæss spurte meg om det høres bedre ut med brækende løve. Jeg rynket på nesen så så litt skeptisk på ham.

"Jo, du forstå," fortsetter han. "Vi skal være som lam innfor Faderen. Men i denne verden har vi budskapet til løven av Juda. Vår identitet er å være lam og prester, men samtidig er vi kongelige og løven av Juda bor i oss. Det blir en dobbel identitet, derfor Brølende Lam.

Allerede i 1986 ble Per Ivar kjent med den profetiske tjenesten. Og fra 1996 ble det holde jevnlige møter på Flesseberg går. I 2004 startet han Brølende lam profetskole med ukentlige undervisninger i tillegg til jevnlige weekendseminarer rundt om i distriktene.

I over to år nå har jeg fått være aktiv deltaker ved utrustningssenteret og den profetiske tjenesten. Det er så flott å se hvordan besøkende blir møtt av Guds Farshjerte i den profetiske betjeningen, og hvordan de blir forløst i fra problemer de måtte slite med.

Der er møter hver ondsdag kl 19:00 og menigheten har møter hver søndag kl 17:00.

Stedet er ved Flesseberg gård i Øvre Eiker. Kjørebeskrivelse og kart til Brølende Lam

link: www.brolendelam.no

Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: