Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Misjon i Tanzania

New Life Outreach - Egon Falk Ministries

av Jan Einar Visnes Print  
05. aug 2008 22:14

New Life Outreach med leder og misjonærevangelist Egon Falk startet opp sitt arbeide i Tanzania i 1974. I løpet av de siste 30 årene har de holdt rundt 300 større (5 dagers) evangeliseringskampanjer rundt omkring i hele Tanzania.

Foto: Jan Einar Visnes
Mange søker frelse under evangeliseringskampanjene til Egon Falk og New Life Outreach

I utkanten av Arusha har New Life Outreach sitt hovedkvarter, og 5 andre lokaler i nærheten. Arusha ligger midt i Nord-Tanzania, ikke så langt fra Kilimanjaro.

Her finner du barnekirken som er under bygging, men allikevel tatt i bruk. Her var over 200 barn tilstede og satt tettpakket ved oppstarten en søndag midt i juli i år. Så bygningen er allerede for lite, så nå er planen å bygge et halmtak utenfor med plass til flere barn.

New Life Academy er en skole som har fokus på å hjelpe foreldreløse og fattige barn, og denne skolen startet i 2001.

Skolen har ca 500 barn opp til 7 klasse. Barna får mat på skolen hver dag. Til å begynne med fikk de ikke det, forteller Egon Falk. Etter hvert la vi merke til at barna ikke klarte å konsentrere seg, og da fant vi ut at noen ikke hadde spist på både 2 og 3 dager. Derfor ble vi nødt til å gi dem mat hver dag. All undervisningen på skolen foregår på engelsk.

På skolens område er det også barnehage og et barnehjem - Hayleys house - med plass til 25 foredreløse jenter. Akkurat nå bor det 3 barn der siden det akkurat har startet opp. Og det trengs flere faddere til å støtte disse barna økonomisk, 250 kroner pr måned.

NLO har også bygget en større konferansehall med plass til 3000 personer. Denne hallen brukes til bibelskole og til pastor og lederkonferanser. Bibelskolen har for tiden 54 elever fra hele Tanzania, noen fra Zanzibar og en fullblods Masai. Flere kvinner er også elever ved bibelskolen, noe som er uvanlig i Tanzania.

New Life City Church ble startet for noen måneder siden med en afrikansk pastor med navn Peter Raphael. Han er også hovedpastoren for alle medarbeiderne. Her opplever vi en stille og rolig vekst, som vi også regner som den beste.


Ønsker du å være med å støtte dette arbeidet kan du bruke
Bankgiro: 6105 45 25523 v/ Zoe-kirken i Fredrikstad.


Link: www.nlo.dk
English: www.egonfalkministries.com


Relaterte Artikler:
Anbefalte Artikler:
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: