Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

The Bible Answer Man - Hank Hanegraaff

Bokrapporter og bokanbefalinger: The Bible Answer Man, Hank Hanegraaff, har samlet sammen svært mange spørsmål som kristne kan møte igjennom livet og i møte med andre ikke kristne.


hr

Harald Kaasa Hammer: www.tekstboken.no

Linker til Ressurser: Harald Kaasa Hammer har vert prest og kapellan i Nøtterøy prestegjeld ved Tønsberg. Prekensidene til Harald Kaasa Hammer er veldig populære, og leses av mange prester som trenger litt inspirasjon før søndagens gudstjeneste. Du kan finne hans prekener helt tilbake til 1992.


hr
kirkenorge.no

Linker til Ressurser: Kirkenorge.no er en ressursside for alle. Her finner du blant annet bilder av kirker, prekener og andre taler, bokanmeldelser, konfirmantopplegg, omtale av menighetsblad, liturgier og linker til alle norske menigheter som har egne nettsider.


hr
GodTube.com

Linker til Ressurser: GodTube.com er den kristne versjonen av nettstedet YouTube, og er et online video sosialt nettverk som også er familievennlig. Se noen korte smakebiter her...


hr
Renewal Journal

Linker til Ressurser: Renewal Journal dekker fornyelse, forvandling, karismatisk tjeneste og nyheter fra pinsebevegelsen i Australia. Magasinet kommer ut 2 ganger i året i Australia, til alle som er interessert i fornyelse og vekkelse. Renewal Journal skriver også om vekkelse, kirkevekst, Kristne fellesskap, helbredelse, tegn og under, tilbedelse og lovsang, velsignelse, oppvåkning, evangelisering, dissippelskap, innhøstning, tjeneste, salvelse, vinsekker, visjoner, og tjenende lederskap.


hr
Prekensider og artikkler

Linker til Ressurser: ChristiansUnite.com og SermonIndex.net er to av de store kristne stedene på internett. Her finner du prekener og taler fra flere kjente og ukjente forkynnere i Guds Rike.


hr
Kirkeledelse.com

Kristne Bloggere: Jan Inge Jensen her gitt ut boken Kirkevekst i 1995, og skriver artikler om ulike teamer innen menighetsledelse og kirkevekst.Nettstedet er en liten gullgruve for de som er opptatt av et dynamisk menighetsliv.


hr

Naturlig Menighetsutvikling
Diskusjonsforum for Naturlig Menighetsutvikling

Linker til Ressurser: Nå har Naturlig Menighetsutvikling fått sitt eget diskusjonsforum for registrerte veiledere, men også andre som måtte være interessert i temaet.


hr
Kristen Forening for Helsepersonell

Linker til Ressurser: Kristen Forening for Helsepersonell er en forening for alle grupper innen helsesektoren, og bygger på en evangelisk fellesskristelig grunn.

07. jan 2007 23:27 [ Linker ] [ Ulike ressurser ]

hr
Bibelen Online

Linker til Ressurser: Bibelen - verdens mest leste bok. Du finner den også på internett, her finner du et lite knippe...

19. mai 2006 20:26 [ Linker ] [ Ulike ressurser ]

hr
The Sword Project

Linker til Ressurser: The Sword Project er en gratis databibel og studiebibel fra the CrossWire Bible Society. En norsk bibeltekst finnes også.

11. sep 2006 15:36 [ Linker ] [ Ulike ressurser ]

hr
Foto: Jan Einar Visnes
Lars Petter Berg
Lovsang.no

Kristne Bloggere: Lars Petter Berg og Jan Honningdal har åpnet et webside for å bygge et nettverk for lovsangere i Norge.


hr
dmoz - Kristendom

Linker til Ressurser: Open Directory Project - dmoz - er verdens største internett katalog som blir redigert av mennesker. Den er konstruert og vedlikeholdt av en hel rekke med frivillige redaktører over hele jorden.

14. mai 2006 22:59 [ Linker ] [ Ulike ressurser ]

hr
Christenk

Kristne Bloggere: Presentasjonen av bloggen Christenk av Magnar Karlsen.


hr
Omvendt.org

Linker Evangelister: Sommeren 2003 la Gud det på mitt hjerte at jeg skulle lage en internettside med ren og klar forkynnelse av hans ord.


hr
Norske Prekensider

Linker til Ressurser: Bjørn Egeland har samlet en rekke linker til norske prekesider.

24. mar 2006 15:41 [ Linker ] [ Ulike ressurser ]

hr
AVMessages

Linker og Ressurser: Her finner du undervisning fra menigheter i Norge.

14. aug 2004 21:18 [ Ulike ressurser ]

hr
Foto: Gorge Barna
George Barna
The Barna Group

Linker og Ressurser: Din parner for informasjon, strategi, gjennomføring og forvandling. The Barna Group er kjent for grundige analyser og undersøkelser omkring religiøse og kulturelle trender og samfunnsutvikling, både i USA og internasjonalt.


hr
Christian Video

Linker og Ressurser: Christian Video produserer og selger kvalitets videoer med kristent budsskap.

05. des 2004 19:56 [ Ulike ressurser ]

hr
Ann Elisabeth

Kristne Bloggere: Ann Elisabeth Norbø har mastergrad i Teologi, og har jobbet som profesjonell fotograf og system administrator (data).

07. nov 2004 22:42 [ Ulike ressurser ]

hr
Eivind Flå's bibel og misjonsside

Linker og Ressurser: Eivind er generalsekretær i Kristen Muslim misjon, og har en side med flere artikler om bibel og misjon. Her finner du også artikler av Kurt Urhaug.

16. nov 2004 22:16 [ Ulike ressurser ]

hr
Artikler skrevet av Geir Lie

Linker og Ressurser: Geir Lie vil jeg presentere som en grundig forsker innenfor karismatisk kristendom og har skrevet flere artikler om nyere karismatikk sett ut fra et historisk perspektiv.

28. aug 2004 22:16 [ Ulike ressurser ]

hr
Videosnutter laget av Frank Marshall

Linker og Ressurser: Frank Marshall har laget noen presentasjonsvideoer om kristendom og tro.

07. nov 2004 22:09 [ Ulike ressurser ]

hr
Kristent Nettverk

Linker og Ressurser: Kristent Nettverk er et fellesskap av kristne ledere som opplever at Gud har ført dem sammen for tjene ham. Stiftelsen er opprettet av Noralv Askeland og Erling Thu, og representerer det apostoliske teamet de leder.

14. aug 2004 21:06 [ Ulike ressurser ]

hr
Living Waters

Linker og Ressurser: Living Waters har noen gode forkynnelses videoer på sin hjemmeside.

05. des 2004 18:52 [ Ulike ressurser ]

hr

Naturlig Menighetsutvikling
Naturlig Kirkevekst

Linker og Ressurser: Christian Schwarz har undersøkt tusener av mingheter rundt om i verden og kommet frem til 8 viktige faktorer for at en menighet skal være sunn og veksende.

15. okt 2004 23:02 [ Ulike ressurser ]

hr
Side ved side

Linker og Ressurser: 'Side ved side' redigeres av Øivind Auglan. Hans visjon er å se mann og kvinne, barn, unge og voksne stå side ved side og utfylle hverandre for å spre evangeliet.

25. aug 2004 22:32 [ Ulike ressurser ]

hr
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: