Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Første tverkirkelige lydteknikkersamling

Rapport fra lydteknikkersamlingen i Filadelfia

av Jan Einar Visnes Print  
10. feb 2006 22:21

20. Januar var 10 lydteknikkere fra 4 av menighetene i Oslo, samlet til pizza, småprat og samtale. Teamet for kvelden var tilbedelse.

Denne første samlingen ble stelt i stand på forholdsvis kort varsel, allikevel var vi samlet 10 personer til pizza og småprat i lokalene til Bibelskolen og TeenChurch i Filadelfia. Hovedsaklig var Storsalen og Oslo Kristne Senter representert, hvor også noen jobber i lydfirmaet Scandec Systemer.

Noe av visjonen miner å samle sammen lydteknikkere til tverkirkelige samlinger, både for sosialt og faglig fellesskap, men også for å få en dypere innsikt i hvordan vi kan betjene menighet og lovsangsteam med vår kompetanse. Da er det også viktig å vite hva tilbedelse er.

I johannes 4 står det om sanne tilbedere som tilber Gud i ånd og sannhet. Her er det ikke handlingen som er hovedfokus, men hva vi er: tilbedere. Gud trenge ross ikke, men han vil ha oss. Derfor er det også en plass for meg i Guds tronsal.

Det handler om å inkludere Gud i min hverdag, det er det som gjør meg til en tilbeder, at jeg har fellesskap med Gud, at jeg kjenner han.

Det ble også god tid uformelt prat om både lydteknikk, PA, og digitale mixere. Jeg delte også noe av visjonen som jeg bærer på, og vi delte noen tanker om hvordan vi skal legge veien videre.


Relaterte Artikler:
Anbefalte Artikler:
Andre Artikler:
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: