Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif


database

Stikkordlisten


1. A short presentation of my self...

I am born in 1971, and have study computer scinence at engineering high school at Gjøvik (1991-1994). Since I graduated I have worked different places within consultant angencies with different tasks related to computers.


2. Database applikasjonen Microsoft Access

Microsoft Access er et database program som både er enkelt å bruke og hvor det er mulig å lage avanserte og skreddersydde løsninger. Det er svært intuitivt å bruke og man kan raskt lage enkle og omfattende løsninger.


3. Litt om meg selv...

Jeg er født i 1971 og utdannet data-ingeniør ved data- og mikroprosessor- teknikk linja ved høgskolen i Gjøvik (1991-1994). Siden har jeg jobbet for ulike konsulent- og vikar-byråer, med ulike oppgaver innenfor data.


4. MS Access Database Consultant

My main compentance is developing MS Access database systems. Development (design) and programming (Visual Basic) in Access have I done since 1995.


5. MS Access Database konsulent

Min spisskompetanse ligger i utvikling av database systemer i MS Access. Utvikling (design) og programmering (Visual Basic) i Access har jeg holdt på med siden 1995. De siste 2 årene har jeg også utviklet meg på web-design, utvikling og søkemotor optimalisering.


6. MS Access databasekonsulent

Jeg har nå laget en ny webside for å presentere mitt firma og mine tjenester som database konsulent.


7. Ulike relasjoner i en database

Når man jobber med MS Access og andre relasjonsdatabaser og SQL servere, vil ulike tabeller relatere seg til hverandre på ulikt vis. Her kommer en gjennomgang av mulige relasjoner og hvordan de brukes.


Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: