Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif


kristen

Stikkordlisten


1. A og B kristne

Er noen kristne bedre kristne enn andre? Er det rett å sette kristne i bås?


2. Bryt med tradisjonalismen

Det er forskjel på tradisjoner og tradisjonalisme. Tradisjoner kan være gode å ha, det sier noe om hva folk kan forvente og hvilke forventinger de kan få tilfredsstilt. Men når tradisjonene er til for tradisjonens skyld, og når man begynner å snakke om å vedlikeholde tradisjonene, kan man fort havne i en usunt forhold til tradisjonene.


3. Christian Video

Christian Video produserer og selger kvalitets videoer med kristent budsskap.


4. Emosjonelt riktig eller estetisk riktig lovsang?

I en menighet med mange dyktige musikere og sangere, er det lett å tro et det er den estetiske riktige og musikalske kvaliteten som er det viktige. Men Gud vil ha hjertene våre.


5. Kan kristne bli demonisert?

For et års tid siden var det en debatt i den kristne dagspressen om hvorvidt kristne kunne bli demonisert (eller demon-besatt) Fagteologene var stort sett enige i at kristne hadde Guds ånd i seg, og at derfor kunne ikke demoner bo i en kristen samtidig. På skoletur til Kenya og tanzania var vi vitne til en kraftig manifestasjon vi ikke hadde regnet med.


6. Kristen Forening for Helsepersonell

Hjemmesidene til Kristen Forening for Helsepersonell er nå relansert, etter å ha vert borte fra internettet for en tid.


7. Kristne Bloggere

Jeg vil anbefale de som ser verdien i det å lage linker til så mange kristne blogger, domener og nettsteder som mulig. Dette gjør det lettere å bruke søkemotorene til å finne gode og informative sider om Kristus, kristendommen og det kristne livet.


8. Kristne og web-linking

Internett er ikke bare et data-nettverk, et nettverk mellom datamaskiner. Det er også et nettverk av informasjon. Dette fungerer slik at en side på internett kan peke videre andre sider. På denne måten blir det et nettverk av internett sider.


9. Linux for Kristne

Linux er et operativsystem for datamaskinen i stedet for Windows, som er blitt mere og mere populært i de senere årene. Det finnes utallige nedlastninger og installasjoner tilgjengelige, nå også en utgave laget for kristne.


10. Radical Holiness for Radical Living


11. Ridding Your Home of Spiritual Darkness


12. Ønsker ikke nådegavene

Martin Luther sa en gang: "Jeg har gjort en pakt med Gud at han hverken sender meg syner, drømmer, ikke engang engler. Jeg er fornøyd med Den hellige Skrift som gave. Den gir meg mer en nok instruksjoner og alt det jeg trenger i dette livet og det kommende."


13. Å utruste de hellige

Det har vert et viktig fokusskifte innen den ny-apostoliske reformasjonen de siste årene. Tidlegere har fokuset vert på å forstå den profetiske og apostoliske tjenesten som Gud gjennoppretter i menighetene i vår tid.


Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: